Passion 4 Web
Image default
Beauty en verzorging

Zorgeloos genieten van blijvende schoonheid door permanente make-up

Tegenwoordig laten veel mensen permanente make-up zetten op de wenkbrauwen, ogen of lippen.  Permanente make-up heeft veel voordelen. Zo kunnen bepaalde oneffenheden weggewerkt worden, kan asymmetrie gecorrigeerd worden, ziet u er altijd verzorgd uit en scheelt het u per dag een hele hoop tijd omdat u zich minder of niet meer hoeft op te maken. Wanneer u uw wenkbrauwen te vaak of te veel geëpileerd heeft en u dus elke dag uw wenkbrauwen moet bijtekenen is permanente make-up wenkbrauwen een uitkomst voor u. Door mooie wenkbrauwen ziet u er jonger uit, ook geeft het een liftend effect. Bij het laten zetten van permanente make-up van de wenkbrauwen is er keuze uit verschillende methodes, zoals:

  • Ombre wenkbrauwen
  • Powder brows
  • Wenkbrauwen hairstrokes

Salon Easy Beauty heeft veel ervaring in het zetten van PMU

Een uitstekende salon om permanente make-up te laten zetten is salon Easy Beauty. De salon ligt in ’s Gravenmoer, dit is een klein dorpje vlakbij de grote steden Breda en Tilburg. De eigenaresse Bettina is binnen Nederland een van de grondleggers van de permanente make-up. Er wordt altijd goed naar de wensen van de klanten geluisterd en eerlijk advies gegeven. Uiteraard wordt er zeer zorgvuldig en hygiënisch gewerkt. Voor het plaatsen van de permanente make-up worden de beste middelen gebruikt. Tevens krijgt u de beste nazorg en garantie.

Sprekende ogen? Laat een permanente eyeliner zetten

Om uw ogen meer te laten spreken kunt u er voor kiezen om permanente make-up ogen te laten aanbrengen. Hierbij wordt een lijntje onder of boven uw oog getrokken, de eyeliner genoemd. U kunt er uiteraard ook voor kiezen de eyeliner zowel onder als boven uw oog te laten zetten. Een subtiel lijntje, een dikkere lijn of een lijn met een wing, het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij de permanente make-up voor de ogen. Met permanente make-up voor de ogen heeft u nooit meer last van uitgelopen make-up. U zal altijd perfect en stralend voor de dag komen!

https://www.easy-beauty.nl/